Over mij

Wendy

Over Wendy

Mijn naam is Wendy de Haas en ik ben de trotse eigenaresse van Sweet Apple Designs. Vroeger als kind probeerde ik al te leren breien, omdat ik het heel graag wilde leren, maar ik had er geen geduld voor. Daarom begint mijn ‘brei-en haak-carrière’ zo’n tien jaar geleden toen ik geïnspireerd werd door een haakblog. Daar zag ik de ‘BB (Big Blanket), Ta-dah!’ en die zou ik wel ‘even’ gaan maken. Dat viel even tegen! Gelukkig had ik inmiddels wat meer geduld en heb ik tijdens dit project enorm veel geleerd. Zoveel dat ik een eigen patroon tekenende voor mijn ‘Wendy deken’.

 

 

Wendy Blanket

Wendy Deken

De Wendy Deken

De Wendy deken plaatste ik op Ravelry en binnen de korste tijd was deze fleurige deken enorm populair en zo ook de naam ‘Sweet Apple Designs’. Daar wilde ik meer mee, maar het bleef bij een droom. Toen het ziekenhuis waar ik werkte een fusie doormaakte en ik mijn baan verloor, leek het een uitgelezen kans om dit uit te zoeken. In begin 2015 opende ik mijn webshop, waar je wol, patronen, boeken en breinaalden kunt kopen. Het was het begin van een fantastisch avontuur!

Het mooiste avontuur was dat jaar de geboorte van mijn dochter Fleur, waar ik ook heel veel mooie dingen voor brei. Voordat ik begon met mijn breiwinkel maakte ik al heel erg veel leuke babykleertjes voor vrienden en familie. Door deze projecten had ik snel wat af (want: klein) en probeerde ik enorm veel verschillende steken uit.

 

 

Een wolwinkel: een droom die uitkomt

Eind 2016 ging Sweet Apple Designs nog een stap verder, een showroom naast de webshop. Een droom die uitkomt! Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie daar live tegen te komen en mijn passie over breien, haken en mooie kwaliteit wol over te brengen.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend en mijn dochter van 1, mag ik graag lekker wandelen met mijn border collie Maggie en geniet ik van mijn hobby Romeins re-enactment.